Sağlık

Limonlu avokadonun faydaları nelerdir? Hamilelik sırasında limonlu avokado ezmesi yenir mi?

Limonlu avokado, vitamin ve mineraller açısından zengin ve antioksidan açısından zengin bir karışımdır. Düzenli olarak limonlu avokado salçası tüketen kişilerin iç organlarında oluşan toksinler en doğal şekilde atılır ve temizlenir. Avokado, sağlıklı bir yağ ve lif kaynağıdır. Bu nedenle bağırsakların sağlığı için oldukça değerlidir. Avokado, taze sıkılmış limon suyu ile birleştiğinde tam bir şifa deposu olarak vücudu yeniler.

İçerdiği sağlıklı yağlar, vitaminler, mineraller ve antioksidanlar sayesinde kansere karşı koruyucu etkisi olduğu bilinen avokadonun hamile ve emziren kadınların tüketimine uygun olmadığı belirtiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu